Fotografiranje i videosnimanje evenata

Nudim uslugu fotografiranja i videosnimanja od manjih sastanaka , sajmova, promocija,  evenata pa do velikih konferencija.
Eventi su odlična prilika za direktnu promociju vaših usluga ili proizvoda, ali ponekad zbog loših fotografija izostao je efekt koji ste htjeli postići.

Trebate fotografije odmah nakon eventa?

Nije problem jer znamo da u današnjem svijetu informacije moraju odmah biti dostupne. Upload fotografija na Facebook ili Twitter nije problem i isporuka fotografije u dimenzijama koje vama trebaju.

Izrada fotografija tijekom eventa

Želite li pokloniti jedinstvenu uspomenu svojim gostima? Brza i kvalitetna usluga izrade fotografije s vašim brendingom na samom događaju ne predstavlja nam problem.

Gdje god se Vaš event događa, mi smo ga u stanju snimiti.
Sastavljamo ponudu prema vašim potrebama i nema skrivenih ili nepredviđenih troškova.

Video usluge

Uz fotografske, nudim vam i usluge snimanja videa. Za sva vaša događanja kao što su predavanja, prezentacije, promotivni videi i sve ostalo, nudimo vam snimanje u visokoj Full HD kvaliteti.

Specijaliziran sam za videosnimanje raznih oblika manifestacija.
Multimedijalni sadržaj, intervjui, prezentacije, slideshow videi – nismo ograničeni mogućnostima snimanja jer u ponudi imamo vrhunsku tehničku opremu poput krana, drona, steadycama, ali i mnoge druge opreme.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •