Internet marketing

Kao jedan od važnijih postupaka za unaprijeđenje pozicije Vaših web stranica ističe se SEM odnosno oglašavanje putem pretraživača.

Najpoznatiji oblik oglašavanja je Google Adwords program koji omogućuje da se Vaši oglasi i linkovi na stranice nalaze iznad ili desno od svih rezultata pretraživanja.

Virtus dizajn nudi Vam mogućnost pokretanja i vođenja Google Adwords kampanje,  formiranje ključnih riječi, oglasa, targetiranje tržišta i vremena prikazivanja i praćenje učinka odnosno postignutog.

Važno je naglasiti da je ulaganje dvojako – u otvaranje i vođenje kampanje kao i u sredstva koja ulažete za same kampanje, no povrat uloženih sredstava je višestruk – o efektima ćemo Vas rado informirati i pokazati ih na našem primjeru.

Oglašavanje

Kao uslugu nudimo i oglašavanje putem društvenih mreža, najčešće putem Facebooka. Ovo oglašavanje funkcionira slično svim drugim vrstama Internetskog oglašavanja, putem oglasa koji se prikazuju s desne strane.

Osim izrade oglasa, u suradnji s Vama ćemo razraditi strategiju oglašavanja kao i budžet potreban za ovu vrstu oglašavanja.

Oglašavanjem na Facebooku bit ćete prisutni na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu, a oglasima možete ciljati svoju publiku kako biste maksimizirali njihov učinak. Naš je zadatak da Vam u tome pomognemo.

Više o tome pročitajte na https://www.facebook.com/business/products/ads

Naručite našu uslugu ovdje!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •