Fotografiranje portreta

Vaš profesionalni portret je često prva stvar koji će vaš potencijalni klijent ili poslodavac vidjeti prilikom uvidom u vaš CV. U Internet svijetu i sveprisutnih raznih društvenih medija poput LinkedIn, Facebook i Twitter, vaše lice će sigurno odigrati veliku ulogu prikazujući pristupačnost Vašeg poslovanja ili vas kao zaposlenika. Portret koji će biti viđen tisuće puta i na razne načine, tako da takve fotografije moraju biti vrhunske kvalitete.

Emina

Imam već 5 godina iskustva u fotografiranju portreta (od fotografiranja statista pa do slikanja preko 100 ljudi za bazu podataka), poslovnih portreta za marketing i za razne svrhe oglašavanja, za web stranice, LinkedIn i ostale društvene medije.

Mogu Vam ponuditi fotografiranje na odabranoj lokaciji.

Mogućnost angažiranja i profesionalnog make-upa.

Imamo mogućnost fotografiranja s različitim svjetlosnim sustavima poput flash ili LED rasvjete.

Fotografiranje interijera i eksterijera

Projektni ste biro u potrazi za fotografom koji će vam posnimiti vaše objekte?
Želite  predstaviti vaš apartman ili poslovni prostor u što boljem svjetlu?

Stan

Sve veća ponuda nekretnina zahtjeva i bolju prezentaciju ili predstavljanje. Fotografiram apartmane, ville, poslovne prostore, proizvodne pogone, laboratorije…vaše prostore koje želite što bolje predstaviti jer je vizualni kontakt prvi i bitno je kakav dojam ostavlja fotografija.

MILE se može pohvaliti sa snimanjem lokacija diljem BiH i Hrvatske.

Korporativna fotografija

Usluge fotografiranja za poslovnu namjenu – želite se predstaviti putem promotivnog kataloga ili godišnjeg izvješća, ali nemate zadovoljavajuće fotografije, nedostaje vam fotografija za vaš portfolio, obratite mi se s povjerenjem.

Tvrtka

Klijenti u suštini žele kvalitetne fotografije, uključujući od fotografiranja radnog procesa ili radnih uvjeta, proces sigurnosti na radu.

Portreti zaposlenika za vašu bazu podataka radimo na vašoj lokaciji i u vremenu kada vama odgovara i pritom ne ometamo poslovni ili proizvodni proces.

Mogućnost izrade i slideshow od fotografija.  •  
  •  
  •  
  •  
  •